Sisältöön

Uusi Rukax-käyttäjä:

Pääset katselemaan yhdistyksen toimintaan ja omaan yritykseesi liittyviä tietoja valitsemalla näkymän oikean laidan Tervetuloa-valikosta kohdan Omat paikkani ja klikkaamalla kohtaa Rukax - Yksityiset sivut.

Näin pääset Rukax-palvelun etusivulle, jonka oikeasta yläkulmasta löydät vinkkejä palvelun käyttöön sekä tarkemman käyttöohjeen.

Ruka-Kuusamo Matkailu ry

Ruka-Kuusamo Matkailu ry:ssä on arviolta 130-140 jäsenyritystä, jotka edustavat yli 90 % alueen matkailutulosta.  Yhdistys perustettiin vuonna 2002 jatkamaan alueella yli 20 vuotta tehtyä  yhteismarkkinointia.

Yhdistyksen tärkein tehtävä on alueen yhteismarkkinoinnin organisointi kotimaassa ja ulkomailla. Yhdistyksen tarkoituksena on myös kehittää Ruka-Kuusamon matkailualueella toimivien yritysten toimintaympäristöä, lisätä alueen kansainvälistä ja kansallista vetovoimaisuutta ja tunnettavuutta sekä kasvattaa matkailusta saatavaa tuloa ja työllisyyttä.

Yhdistys on osaltaan toteuttamassa yrittäjien laatimaa visiota 2017:
Ruka-Kuusamo - kansainvälinen, maan suosituin ympärivuotinen matkailualue

Organisaatio

Matkailuyhdistyksen käytännön toiminnasta vastaavat toimitusjohtaja Mats Lindfors ja markkinointikoordinaattori Sari Kumpuniemi. Ruka-Kuusamon Matkailun kansainvälisen myynnin päällikkönä toimii Kimmo Rautiainen. Lisäksi yhdistyksessä toimii hallintoassistentti Suvi Juntunen 18.1.2017 alkaen.

Hallituksessa on 5-6 varsinaista jäsentä ja 1-2 varajäsentä. Käytännön toimintaa sparraavat kotimaa- ja kv- markkinointitiimi sekä infotiimi. Alueen matkailuneuvontaa annetaan Rukalla ja Kuusamossa: Kuusamo Info Matkailukeskus Karhuntassussa ja Ruka Info Kauppakeskus Kumpareessa.

Yhdistys vastaa Ruka-Kuusamo -alueen yhteismarkkinoista ja muista sääntöjen mukaisista tehtävistä. Yhdistys tuottaa Ruka-Kuusamon alue-esitteet ja vastaa alueen imagomarkkinoinnista.  Tärkein markkinoinnin ja tiedotuksen kanava on ympärivuotinen www.ruka.fi -sivusto. Sivuilta löydät kaikki tiedot Rukasta ja Kuusamosta matkailukohteena.

Ruka-Kuusamo Matkailu ry, y-tunnus 1791616-2.
Käyntiosoite: Rukankyläntie 6, 93825 Rukatunturi.
Laskutusosoite: PL 129, 00063 Laskunet (tähän osoitteeseen ainoastaan laskut).

Lumen koordinaatit Luonnon koordinaatit